Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2020 στην Αίθουσα “Κιβωτός των Σπόρων”, που βρίσκεται στο Μητροπολιτικό Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κεκλεισμένων των θυρών, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΝ κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργος Κρεμλής, ο Δήμαρχος των Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Σώμα Ελλήνων Προσκόπων κ. Ισίδωρος Κανέτης και εκ μέρους του 10ου Πυροσβεστικού Σταθμού Περιστερίου ο Πυραγός κ. Παναγιώτης Λάμιας.

Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας του Μητροπολιτικού Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”, το οποίο παρουσιάστηκε μέσω ενός περιβαλλοντικού βίντεο.

Επίσης, στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος έγινε παρουσίαση και δωρεά από την εταιρεία Blink ενός ηλεκτροφορτιστή αυτοκινήτων, ο οποίος σε προσεχές χρονικό διάστημα θα τοποθετηθεί εντός του Πάρκου.

Μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω μία σύντομη εκδοχή του περιβαλλοντικού βίντεο για το Μητροπολιτικό Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”.