Με ταχύτατους ρυθμούς υλοποιούνται οι αποφάσεις του ΔΣ όσο αφορά τις εργασίες, τις αποκαταστάσεις και επισκευές στο Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης¨ .

Ο Πρόεδρος Σ. Ζωγραφάκης και τα μέλη του ΔΣ δείχνουν αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα χρόνια προβλήματα που μαστίζουν το Πάρκο και να κάνουν μια καινούρια αρχή με τη βοήθεια του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και με τη συμβολή και συμπαράσταση των Δημάρχων Ιλίου Ν. Ζενέτο και Αγ. Αναργύρων Σ. Τσίρμπα. Ευχάριστη συγκυρία η συνεργασία με την κ.Μίνα Χατζηαθανασίου στη θέση Γεν. Δ/ντριας.

Οι προσπάθειες όλων προσβλέπουν στην αναγέννηση του Πάρκου, στην αναβάθμισή του ούτως ώστε να βρει την πραγματική του θέση, ως ο μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου στο Λεκανοπέδιο. Ο στόχος είναι το Πάρκο να διαδραματίσει τον καίριο ρόλο του ως τόπος συνάντησης, αναψυχής, αλλά και διοργάνωσης εκπαιδευτικών, αθλητικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

Η Γεν. Γραμματέας Α. Ζησιμάτου αναφέρει συχνά ότι το Πάρκο ανήκει σε όλους, γι’ αυτό πρέπει και οι περίοικοι, οι επισκέπτες, οι εκδρομείς να το προστατεύουν, να το αγαπούν, να το σέβονται… 

Είναι υποχρέωση και ευθύνη όλων.