Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έλαβε χώρα η καθιερωμένη κοπή πίτας του Φορέα Διαχείρισης για το 2022. Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γ. Πατούλης, ο Πρόεδρος του Φ.Δ. κος Σ. Ζωγραφάκης, η Γενική Διευθύντρια του Φ.Δ. κα Μ. Χατζηαθανασίου, ο Δήμαρχος Ιλίου και μέλος του Δ.Σ. κος Ν. Ζενέτος, η Γενική Γραμματέας του Δ. Αγίων Αναργύρων-Καματερού και μέλος του Δ.Σ. κα Μ. Σαπέλα, ο Αντιπρόεδρος Α’ του Δ.Σ. κος Μ. Αλεξανδράτος, η Αντιπρόεδρος Β’ του Δ.Σ. κα Μ. Αγγελοπούλου, η Γραμματέας του Δ.Σ. κα Α. Ζησιμάτου, ο κος Γ. Γεωργακόπουλος, ο κος Δ. Μαυροειδάκος, ο Νομικός σύμβουλος του Φ.Δ. κος Γ. Κωνσταντόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Δ. Αγγελάκη, ο Πρόεδρος του Κέντρου Εργασίας Αναπήρων, κος Γ. Ρεθυμνιωτάκης, και το προσωπικό και συνεργάτες του Φορέα Διαχείρισης.

Πέραν της κοπής της πίτας, συζητήθηκαν καθημερινά θέματα που απασχολούν το Πάρκο και αναλύθηκε η πορεία των στόχων που έχουν τεθεί, τόσο από την Περιφέρεια Αττικής, όσο και από τον Φορέα Διαχείρισης, για την ανάπτυξη και βιωσιμότητα του Μητροπολιτικού αυτού χώρου πρασίνου.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» εύχονται σε όλους τους πολίτες καλή χρονιά και περισσότερο τώρα από ποτέ μια ευχή για ένα ειρηνικό 2022.