Γ. Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής: « Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Πάρκο Τρίτση «ντύνεται» εορταστικά. Προτεραιότητά μας αυτή την πολύ δύσκολη εποχή, να προσφέρουμε χαρά και να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους  τους πολίτες της Αττικής»

Ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης», κατόπιν και σχετικής απόφασης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη προχώρησε στον εορταστικό στολισμό σε όλη την έκταση του Μητροπολιτικού Πάρκου Α. Τρίτσης, εν’ όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των πολιτών για ψυχολογική ανάταση αυτές τις γιορτινές μέρες, λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας του Covid-19 που η κοινωνία μας βιώνει, ο Φορέας Διαχείρισης δίνει μία νότα χαράς και ζεστασιάς στους επισκέπτες του χώρου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Μητροπολιτικό Πάρκο επιδιώκει και καταφέρνει να προσφέρει στους επισκέπτες περιπατητές αλλά και στους κάτοικους των όμορων Δήμων έναν φιλικό, ελκυστικό, φωτεινό και εορταστικό δημόσιο χώρο αστικού πρασίνου εντός της Αττικής, τηρώντας τα μέτρα πρόληψης της δημόσιας υγείας.

Σε μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

« Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Πάρκο Τρίτση «ντύνεται» εορταστικά και ετοιμάζεται να υποδεχθεί περιπατητές σ΄ένα χαρούμενο κλίμα, τηρώντας βεβαίως με κάθε αυστηρότητα όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Προτεραιότητά μας αυτή την πολύ δύσκολη εποχή, να προσφέρουμε χαρά και να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους  τους πολίτες της Αττικής. Όλοι μαζί τα καταφέρουμε να βγούμε νικητές από αυτή την περιπέτεια».

Ο Φορέας Διαχείρισης και η Περιφέρεια Αττικής σας εύχονται Καλές Εορτές!

 

…και μην ξεχάσετε να μας επισκεφθείτε αποστέλλοντας το νούμερο 6 στο 13033